Anmälan m.m.

Anmälan:
För att bli medlem och till alla våra kurser anmäler man sig via vårt kursschema här på hemsidan under fliken kurser/kursschema.

Vid anmälan måste du uppge fullständigt personnummer för den eller de personer anmälan gäller. Även mailadressen är obligatorisk då all vidare information som tex antagningsbesked och betalningsinformation kommer på mailen. Om du anmäler någon annan än dig själv måste du kunna uppge den personens mailadress.

När du anmäler ett barn till en kurs så är det barnets namn och personnummer som ska uppges.

När du anmält dig till någon av våra kurser så kommer automatiskt en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Har du inte fått den direkt så är inte anmälan korrekt gjord. Den bekräftelsen betyder inte att du direkt är antagen utan antagningsbesked kan dröja upp till 4 dagar.

Vi har obligatorisk föranmälan och ibland även parvis anmälan på alla våra kurser men den är ej bindande.

Antagning:
När anmälan är hanterad vilket normalt tar max 24 timmar så får du antingen ett antagningsbesked eller besked på vilken plats du hamnat på i kölistan.
Om du hamnar på kölista så sker antagning fram till 1 dag innan kursstart. Så senast dagen innan kursstart får du besked om du fått plats eller ej på kursen.

Villkoren för antagning till våra kurser så som ålder eller förkunskapsnivå ser olika ut för olika kurser. Villkoren står i kursschemat under respektive kurs. Vänligen respektera dessa krav.

Avanmälan:
Om man efter första tillfället som är gratis prova-på inte vill fortsätta kursen måste man maila till info@marionetterna.se för att avanmäla sig utan kostnad. Gäller ej intensivkurser.
Om man väljer att hoppa av kursen senare under terminen blir man betalningsskyldig för de tillfällen man deltagit på kursen. Då måste man också maila till info@marionetterna.se så får man information och betalningsuppgifter.

Om man inte avanmäler sig så kommer man få betalningspåminnelse på hela beloppet.

Medlemskap:
För att få delta i våra kurser, tävlingsverksamhet och administration så måste man vara medlem i föreningen. Ett medlemskap i Dansklubben Marionetterna kostar 100kr/kalenderår/person. Det innebär att nytt medlemskap ansöks varje årsskifte. Medlemskapsavgiften är samma året runt så ansöker man om medlemskap på höstterminen gäller den fram till årsskiftet och inte ett år från ansökningsdatum.

Bli gärna stödmedlem även om du inte ska gå någon danskurs.
Följ länken eller gå via kursschemat så hittar du medlemskap längst ned.
https://dans.se/marionetterna/shop/?event=150955

Frånvaroanmälan:
Vid sjukdom eller om du utav annan anledning ska vara borta från ett eller flera kurstillfällen gör du en frånvaroanmälan direkt till kurseldaren via sms.
Du ska INTE maila till vår infomail då kommer inte ledarna få veta i tid.