Anmälan mm

Medlemskap:
För att få delta i våra kurser, tävlingsverksamhet och administration så måste man vara medlem i föreningen. Ett medlemskap i Dansklubben Marionetterna kostar 100kr/kalenderår/person. Det innebär att nytt medlemskap ansöks varje årsskifte. Medlemskapsavgiften är samma året runt så ansöker man om medlemskap på höstterminen gäller den fram till årsskiftet och inte ett år från ansökningsdatum.

Bli gärna stödmedlem även om du inte ska gå någon danskurs.
Följ länken eller gå via kursschemat så hittar du medlemskap längst ned.
https://dans.se/marionetterna/shop/?event=124217

Anmälan:
För att bli medlem och även till alla våra kurser anmäler man sig via vårt kursschema här på hemsidan under fliken kurser/kursschema.

Vid anmälan måste du uppge fullständigt personnummer för den eller de personer anmälan gäller. Även mailadressen är obligatorisk då all vidare information som tex antagningsbesked och betalningsinformation kommer på mailen. Om du anmäler någon annan än dig själv måste du kunna uppge den personens mailadress.

När du anmält dig till någon av våra kurser så kommer automatiskt en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Har du inte fått den direkt så är inte anmälan korrekt gjord. (Kolla i skräpposten också)

Vi har obligatorisk föranmälan och ibland även parvis anmälan på alla våra kurser men den är ej bindande.

Antagning:
När anmälan är hanterad vilket normalt tar max 24 timmar så får du antingen ett antagningsbesked eller besked på vilken plats du hamnat på i kölistan.
Om du hamnar på kölista så sker antagning fram till 1 dag innan kursstart. Så senast dagen innan kursstart får du besked om du fått plats eller ej på kursen.

Villkoren för antagning till våra kurser så som ålder eller förkunskapsnivå ser olika ut för olika kurser. Villkoren står i kursschemat under respektive kurs. Vänligen respektera dessa krav.

Avanmälan:
Om man efter första tillfället som är gratis prova-på inte vill fortsätta kursen måste man maila till info@marionetterna.se för att avanmäla sig utan kostnad. Gäller ej intensivkurser.
Om man väljer att hoppa av kursen senare under terminen blir man betalningsskyldig för de tillfällen man deltagit på kursen. Då måste man också maila till info@marionetterna.se så får man information och betalningsuppgifter.

Om man inte avanmäler sig så kommer man få betalningspåminnelse på hela beloppet.

Våra erbjudanden:
Kompisrabatt
Ta med en kompis som inte har dansat hos oss förut så får ni båda 150 kr rabatt på kursavgiften.
För att erbjudandet ska gälla måste ni båda uppge “KOMPIS” och varandras namn direkt vid anmälan.

Kompisrabatten går ej att använda vid en paranmälan.

Flerkursrabatt
Gäller om man går flera kurser samma termin.
Första kursen fullt pris
Andra kursen 100 kr rabatt
Tredje kursen 200 kr rabatt
Fjärde kursen 300 kr rabatt

Flerkursrabatten gäller endast ordinarie kurser. Ej extraträning, intensivkurser eller specialträningar.

OBS VIKTIGT!
Det går endast att utnyttja ett utav dessa erbjudanden. Man kan alltså inte använda flera olika rabatter.

Betalning:
Betalning endast via det ocr-nummer som kommer på mail tillsammans med antagningsbeskedet. Senaste betalning är vanligen 30 dagar efter kursstart. Andra villkor kan förekomma och står då på betalningsavin.
Varje person/anmälan får ett individuellt ocr-nummer som det är väldigt viktigt att ni använder er utav för att er betalning ska bli registrerad.
Man kan absolut inte använda ett ocr-nummer för att betala in avgiften för flera kurser eller personer. Varje anmälan är unik och har ett eget ocr-nummer.
Vid frågor maila till info@marionetterna.se